Nieuws

Wilt u ook een vlotte start voor uw vleeskuikens?

Lees dan meer over onze nieuwe prestarter Ready! Enkele ervaringen van vleeskuikenhouders met onze nieuwe prestarter: - "Dankzij de betere opstart is het medicatiegebruik verlaagd." - "Door een betere start is de uitval flink gedaald."
Lees meer >

Technische resultaten nog beter inzichtelijk

Wilt u de juiste beslissingen kunnen nemen om een beter resultaat te kunnen behalen? Wilt u meer inzicht in het verloop van een ronde en wilt u betere voorspellingen maken over het verloop van een ronde? En wilt u zich vooral focussen op de zaken waar u invloed op hebt? Dan heeft ProPlume daar de juist tool voor ontwikkeld.
Lees meer >

Top 25% vleeskuikenresultaten

Bekijk de top 25% netto resultaten van onze vleeskuikenhouders in eerste kwartaal van 2020.
Lees meer >

Volg ons op LinkedIn en Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze social mediakanalen.
Lees meer >

Praktische tips watermanagement

Water is een eerste levensbehoefte van kuikens. Toch laat de kwaliteit én de beschikbaarheid van drinkwater in pluimveestallen vaak te wensen over. Enkele praktische watermanagement tips voor gezondere kuikens.  
Lees meer >

Welk koelsysteem past het best bij uw pluimveebedrijf?

Tijdens de warme zomerdagen is het belangrijk om het klimaat in de stal optimaal te houden voor pluimvee. Te hoge temperaturen hebben immers invloed op de prestaties en het welzijn van de dieren. Met een koelsysteem kan uitval voorkomen worden en blijven de technische resultaten beter op peil.
Lees meer >

Klimaatschommelingen in het voorjaar

We hebben geen invloed op het sterk wisselende buitenklimaat in het voorjaar. De grootste valkuil in deze periode is het verschil in temperatuur tussen dag en nacht. De temperatuur kan op een mooie lentedag oplopen naar 20 graden Celsius, terwijl het in de nacht kan vriezen. Tijdige bijsturing is nodig om de omstandigheden in de stal optimaal te houden.
Lees meer >

Inno-Concept past perfect bij ProPlume

Het Inno-Feed concept vormt al ruim tien jaar het DNA van Coppens Diervoeding. Het is een concept dat als leidraad door het hele bedrijf loopt en de basis vormt voor de productie van de voeders en het samenstellen van de adviezen. Ook bij ProPlume en Voeders Degrave werken we volgens dit principe voor de productie van vleeskuikenvoeders. Maar wat is Inno-Feed nu eigenlijk?
Lees meer >

Klimaattips voor de winter

Wij geven u graag praktische tips om het klimaat in de winter optimaal te houden in de stal.
Lees meer >

Even voorstellen: Bert van Boxtel

Mijn naam is Bert van Boxtel, ik ben 33 jaar en woon in Poperinge. Ik werk nu 2.5 jaar bij ProPlume en ben de schakel die de samenwerking tussen de twee moederbedrijven Voeders Degrave en Coppens Diervoeding, coördineert.
Lees meer >

"De kuikens zijn vitaler. Het loopt makkelijker, de stallen blijven veel droger en de resultaten zijn aanzienlijk verbeterd. En ik heb duidelijk lagere dierenartskosten. Kortom, ik ben erg blij met de overstap naar ProPlume. Het zorgt voor meer rendement in de stal." 

Pluimveehouder

Contact


T    +32 (0)51 708 240
E    info@proplume.be


Volg ons op:
Facebook | LinkedIn