Lopen om geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker

Publicatiedatum: 23-03-2018

Bert van Boxtel van ProPlume doet met het BIG Challenge team Coppens Diervoeding mee aan Alpe d'HuZes. Hiermee wil hij geld inzamelen in de strijd tegen kanker.

Bert: "Voor mij is dit een sportieve uitdaging waarmee ik ook meteen iets kan doen voor de vele mensen die ooit te maken hebben gehad met kanker."

Steun Bert via: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/bertvanboxtel.

 

BIG Challenge Team Coppens Diervoeding

Dit jaar doet ProPlume samen met team Coppens Diervoeding met BIG Challenge mee aan Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes is het jaarlijks terugkerende evenement waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Veel mensen uit de agrarische sector zetten zich ook in voor deze strijd. Zij hebben zich verenigd in BIG Challenge, farmers against cancer. 

Ze willen op 6 en 7 juni zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez opgaan, met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker. Kanker is een vreselijke ziekte die veel ellende en onmacht veroorzaakt in onze maatschappij. Een ziekte die toeslaat bij 1 op de 3 mensen en die grote gevolgen heeft. Niet alleen voor degene die door kanker getroffen wordt maar ook voor familieleden, vrienden en collega’s. Daarom willen ook wij van ProPlume ons steentje bijdragen in de strijd tegen kanker.  

De BIG Challenge-fietsers en -lopers maken deel uit van ongeveer 4.000 mensen die dit jaar deelnemen aan Alpe d’HuZes. Doel is om samen minimaal 900.000 euro bijeen te fietsen en lopen. Meer informatie over dit mooie project vindt u op www.bigchallenge.eu.

 

Steun ons in de strijd tegen kanker!

U kunt ons in de strijd tegen kanker op verschillende manieren steunen. Eén manier is het bestellen van producten uit het Coppens BIG Challenge pakket. U kunt uw pakket op maat samenstellen. Ideaal om uw bedrijfskleding in de hygiënesluis aan te vullen of gewoon omdat het mooi is! Met uw bestelling steunt u het goede doel.

Bestelformulier

Daarnaast zijn we gestart met het organiseren van diverse sponsoracties om geld in te zamelen.

Sponsoracties  

Alvast hartelijk bedankt!

 

Overige berichten

Resultaten vleeskuikens top 25%
Klimaatschommelingen in het voorjaar
Wintercheck klimaat pluimveestal
Opzetmanagement: De kracht van aandacht
Vleeskuiken resultaten top 25%
Voorkom hittestress
Kuikencheck; krijg inzicht in kuikenkwaliteit en opzetmanagement
Welk koelsysteem past het best bij uw bedrijf?
Praktische tips watermanagement

"De kuikens zijn vitaler. Het loopt makkelijker, de stallen blijven veel droger en de resultaten zijn aanzienlijk verbeterd. En ik heb duidelijk lagere dierenartskosten. Kortom, ik ben erg blij met de overstap naar ProPlume. Het zorgt voor meer rendement in de stal." 

Pluimveehouder

Contact


T    +32 (0)51 708 240
E    info@proplume.be


Volg ons op:
Facebook | LinkedIn