Vleeskuikenmoederdieren

De voeders vleeskuikenouderdieren leggen in combinatie met ons gedegen advies over de toepassing hiervan een uitstekende basis voor goede dierprestaties. Alle foktoomvoeders zijn zo samengesteld, dat de nutriënten optimaal benutbaar zijn en afgestemd zijn op de behoeftes van de dieren. De structuur van het voer is door de productie met de walsenstoel zodanig dat de fijne en grove delen niet te ver uit elkaar liggen. Door de juiste structuur en constante kwaliteit benutten de hennen het voer optimaal, waardoor betere technische resultaten bereikt worden en de stallen mooi droog blijven. Ook de loopeigenschappen van het voer zijn prima.

Steeds opnieuw wordt het complete foktoomassortiment aangepast aan de allernieuwste kennis en inzichten. Zo is bijvoorbeeld het ruw-eiwitgehalte onlangs nog iets verlaagd, waardoor de nieren van de hennen minder worden belast. Daarnaast zijn de voeders steeds verder geoptimaliseerd zodat ze een positief effect hebben op de bevruchting, de vitaliteit van het embryo en het uitkomstpercentage.

Positieve ervaringen
Enthousiaste vermeerderaars over de producten van ProPlume:

“Ze nemen het voer meteen goed op.”
“Het voer heeft een mooie structuur.”
“We hebben veel broedeieren met een hoog uitkomstpercentage.”
“Het voer wordt niet selectief opgenomen.”

Wilt u meer weten over onze voeders en/of adviezen? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag bij u langs.

 

"De kuikens zijn vitaler. Het loopt makkelijker, de stallen blijven veel droger en de resultaten zijn aanzienlijk verbeterd. En ik heb duidelijk lagere dierenartskosten. Kortom, ik ben erg blij met de overstap naar ProPlume. Het zorgt voor meer rendement in de stal." 

Pluimveehouder

Contact


T    +32 (0)51 708 240
E    info@proplume.be


Volg ons op:
Facebook | LinkedIn